Vepřová kýta

Code: 374/20 374/50 374/80 Choose variant
2,67 € / pcs 4,48 € / pcs 5,96 € / pcs from 2,67 € / pcs
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Choose variant
Variant
Delivery to:
31/10/2025 31/10/2025 31/10/2025 Choose variant
Delivery options

Zbytečná slova! Pořádná a chutná flákota, 100 % masa do tvé tlamičky!

Detailed information

Product detailed description

Vepřová kýta sušená

 

100% přírodní sušené maso pro mlsné psy a jiné masožravce

 

Sušená vepřová kýta je mimořádně kvalitní český produkt prémiové kvality, který vzniká s láskou v duchu naší filozofie – i páníček může ochutnat. Tento produkt obsahuje jen a pouze maso, které má punc potravinářské kvality – tedy maso určené k lidské spotřebě. Výrobek neobsahuje žádné chemické ani konzervační látky. Je prostě 100% přírodní.

 

Vlastnosti

  • 100% maso potravinářské kvality
  • Bez konzervantů
  • Minimální obsah tuku
  • Bezkonkurenční obsah proteinu
  • Vyrobeno v České republice

 

Analytické složky

analytická složka procento (%)
hrubý protein 84,2 %
hrubý tuk 7,13 %
vlhkost 5,23 %

 

Výhody sušeného masa

Šmakovo sušené maso obsahuje přirozený poměr vitamínů, minerálů a bílkovin, které prospívají srdci, nervovému systému, podporují krvetvorbu a kvalitu zubů a kostí. Libová svalovina obsahuje vysoký podíl esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Svalovina posiluje žvýkací svalstvo a vyrovnává hladinu žaludečních šťáv. Šmakovo sušené maso je velmi bohaté na proteiny, které podporují růst svalové hmoty a kvalitu srsti.

 

Dávkování

Vhodné pro všechny psy starší 6 měsíců. Doporučená denní dávka je cca 5 kusů pro dospělého psa s váhou 10 kg. Podávejte jako odměnu vedle běžné denní krmné dávky kompletního krmiva.

 

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, po otevření spotřebujte do 7 dnů.

Additional parameters

Category: Sušené pamlsky pro psy a kočky
Warranty: 18 měsíců
EAN: Choose variant

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Discussion

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users can submit posts. Please log in or sign up.

Required fields

Do not fill out this field:

Security check