Husí maso ve vlastní šťávě

Kód: 1174/400 1174/800 Zvolte variantu
Ekologické Lokální produkt
75 Kč 119 Kč od 75 Kč
Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Varianta

Husí maso v kombinaci se slepičím je vynikající konzerva nejen na cesty. Zdravé maso pro psy a kočky můžete přidat i ke granulím, nebo když zapomenete vyndat BARF včas z mrazáku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Husí maso ve vlastní šťávě

 

„Mňam! Úžasná nabušená konzerva plná skutečného masa!“

Tahle konzerva je skutečná lahůdka! Mimo masa z husy, obsahuje i slepičí z plemen Ross a Cobb.

Osobně ji máme vyzkoušenou i pro kocourka a ručíme vám za to, že chutná skvěle i zmlsanému barfujícímu kocourovi, který nesní jen tak něco.

Jelikož je maso zalité kvalitním zeleninovým vývarem a za studena lisovaným lněným olejem, neměli jsme problém s tím, že bychom na cestách barfujícím pejskům museli za každou cenu podávat i zeleninu, i když určitě není na škodu.

Složení:

Slepičí maso (z plemene Ross a Cobb) 50 %, zeleninový vývar 28,8 %, husí maso 20%, lněný olej 0,2 % (za studena lisovaný)

Analytické složky (ve 100g)

Hrubý protein 10,5 g, Hrubé oleje a tuky 5,4 g, Hrubá vláknina 0,4 g, Hrubý popel 2,7 g, Vlhkost 79 g

Nutriční doplňkové látky

Vitamin D3 200 IU, Zn (síran zinečnatý) 25 mg, Mg (síran manganatý) 1,4 mg, I (jodid draselný) 0,75 mg.

Naše tipy:

Konzervu jsme brali na cestu. Když nemáte po ruce zeleninu, stačí doplnit vlákninu v podobě bylinek. Buď si natrhejte, co je kolem (kopřiva, jetel, květy...), nebo si vyberte z naší nabídky.

Jestli krmíte granulemi, je velice dobré a chutné přidat trochu z konzervy do granulí pro oživení stravy. Otevřená konzerva v lednici vydrží 4 dny. Když nemáte prostor a čas vařit maso s rýží, velice doporučujeme tuhle mono konzervu a k ní přidat buď uvařené brambory, pohanku, nebo rýži.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídlo (nejen) na cesty pro psy a kočky
Obsah: 400 g, 800 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: