Při nákupu nad 1.200 Kč si můžete vybrat ze 3 dárků: 20 g eko dezinfekce, eko regenerace nebo eko odstraňovače skvrn a pachů. A za nákup nad 1.500 Kč vás odměníme keramickým difuzérem zdarma.

Hodnocení obchodu

5,0 34 hodnocení
Přidat hodnocení
5
34x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AJ Avatar autora Aneta Jeřábková | 7.11.2019
Velmi milé a rychlé jednání. Jelení paroh jsem koupila své fence poprvé a myslím, že je nadmíru spokojená.
Avatar autora Pavlína Štefflová | 30.10.2019
Oceňuji rychlost a velmi milé jednání paní majitelky. Produkt pejskovi moc chutná.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.10.2019
děkuji velmi za krásná slova :) děkujeme všichni i za objednávku a podporu obchůdku <3
RD Avatar autora Radek Dáňa | 29.10.2019
……………...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.10.2019
<3 <3 <3 děkuji za kladnou recenzi :D a celkem mě rozesmála, je to takové hezké od muže, já vím, že pro Váš svět jsou slová zbytečná :D děkujeme!
LH Avatar autora Lenka Hybnerova | 14.10.2019
Miska je krásná a praktická i pro placaté čumáčky :) doporučujeme. A pamlsek naší chlupaté kuličče taky moc chutnal :) děkujeme za pozornost
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Júúú to jsem ráda, že si pochutnala tlamička na mňamke. A jsem taky ráda, že se miska líbí. Krásné chvíle! Katka
JH Avatar autora Jana Halabrinová | 14.10.2019
Moc velká spokojenost. Svou práci dělají od srdce.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Děkujeme, ano děláme to hlavně srdcem. <3
BO Avatar autora Benta Oudiová | 5.10.2019
Na balíček od vás se vždy těším. Kvalitní výrobky, příjemně zabalené, ručně popsané. Je cítit, že vše je děláno srdcem. Vyzkoušíme určitě další produkty z nabídky obchodu. Naši psi i já jsme velmi spokojeni.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Děkujeme za pochvalu, ano moc nás to všechny baví a mě baví myslet na mazlíčky, když dárky pro ně balím do balíčků. Těším se i z Vaši radosti :D Katka
R Avatar autora Renata | 27.9.2019
Vše OK....
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.9.2019
To jsme rádi, diky Renato. Katka
Avatar autora Karolína Žaludová | 19.9.2019
Jsem s obchodem velmi spokojená, jak s rychlostí dodání tak i komunikaci. Využívání starých krabic je taky super a je tam vždy i pekný vzkaz
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.9.2019
Dekujeme Karolino za hezkou recenzi. A kdyby jste vedela kolik lidi se k zbirani krabic jiz pro nas obchudek zapojilo! To je uzasne, kolik lidi je nadsenych a tim i vic premysli nad vecma, ze neni nutno vyhazovat. Ale da se mnoho veci jeste hezky zužitkovat. Katka
AJ Avatar autora Adam Ježek | 29.8.2019
Rychle doručení a super produkty.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.8.2019
Děkujeme všichni! <3
ZS Avatar autora Zuzana Stehlíková | 28.8.2019
Spokojenost a krásně voni. Moc děkujeme.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.8.2019
I my děkujeme za podporu, objednávku a recenzi. Jsme rádi, že se líbí. Katka
JH Avatar autora Jana Halabrinová | 26.8.2019
Chtěla bych poděkovat za rychlé vyřízení objednávky,i za milý vzkaz napsaný na krabici.Bonbony Natureca u nás frčí všechny tři příchutě,miska je moc pěkná,bytelná,je vidět,že je to poctivá práce.U nás opravdu velká spokojenost.Jsem ráda,že jsem váš obchůdek našla a určitě objednám zas.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.8.2019
Krásný večer ❤️ Moc děkuji za tak krásne slova. Jsem ráda, že Vám miska udělala radost a že se líbí. Přeji si, aby jste byli s nama porad spokojeni.:) Katka
Avatar autora Veronika Špačková | 20.8.2019
Milá komunikace, skvělé dobroty pro chlupáče (obzvlášť bonbóny z ovčího tuku moc chutnaly) :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.8.2019
Jsem moc ráda, že jste spokojená a bonbónky chutnaly. A věřím, že misky se taky budou líbit :D Katka
MT Avatar autora Michaela Trčková | 8.7.2019
Děkuji :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.8.2019
I my děkujeme :)
DI Avatar autora Dominika Ilenčíková | 4.7.2019
Veľká spokojnosť s produktami aj s dodaním. Prvý krát ideme skúsiť kremelínu na odčervenie, tak som veľmi zvedavá ako to dopadne. Pár dní používame prípravok proti kliešťom a už máme sem tam len jedného, max. dvoch. Predtým som jej vybrala aj 5 za jeden deň. A pamlsky vraj chutia super! Potešil aj milý odkaz na krabici :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.8.2019
Ďakujeme veľmi pekne za úžasnú recenziu. Dajte vedieť ako ste spokjná s kremelinou. Katka
JM Avatar autora Jitka Michalcova | 28.6.2019
Zatím mám vyzkoušené pouze sérum proti bleskam a klíšťatům. Lezou po ní ale nejsou zakousle. A když se přeci jen zakousnou jdou vytáhnout zlehka.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 28.6.2019
Krasny den, dekujeme za recenzi. Tělo Vašeho pejska reaguje rychle. To je dobře a je to i znak toho, že jste asi řešili chemii po méně. Tak za měsíc -dva to bude ještě lepší a už se ani nezakousnou a budou jenom maximálně lézt. Držím prsty a klidně volejte, nebo pište :) Katka
ZJ Avatar autora Zuzana Jarošová | 21.6.2019
Zdravé doplňky bez chemie :-)! Zatím jsme vyzkoušeli paroží - spokojenost, česnekové bonbony v kombinaci s repelentnim olejem do kozichu nam funguji proti klistatum skvele. Kremelinu a ostatni doplnky zatim zkousime :-) Diky.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2019
Zuzano, moc děkujeme za krásnou recenzi! Katka
DV Avatar autora Dita Vodrážková | 15.6.2019
Super
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2019
<3 děkujeme
HG Avatar autora S.a.c.k.y Health Technology Group S.r.o. | 12.6.2019
Vse sklvele, pouze dlouhe cekani na zasilku.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2019
To mi je lito, že to tak dopadlo, Vám se tam vsunul víkend a už je to o 2 dny plus. Nevadí, příště se polepšíme! Katka
KV Avatar autora Kateřina Vilhelmová | 5.6.2019
Bezvadne a rychle vyřešený nákup :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2019
Děkujeme Katko za nákupy, již myslím třetí. Moc si toho vážíme! Katka
Avatar autora Romana Černovická | 5.6.2019
obchod úplně super , rychlé dodání , milý vzkaz .Obchod velmi chválím , je vidět , že to dělají s láskou.Co se týká produktů , tak ty ještě nemůžu plně posoudit, zatím dáváme týden , nicméně na klouby Barušce chutná a po séru na blechy a klíšťata krásně voní.Blechy neměla a klíště zatím také ne :-).Doporučuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 21.6.2019
Juch! To se tak hezky čte. Mě to tak dojímá. Ano, všichni v naši práci máme vášeň, lásku. Děkujeme. Katka

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 34

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.