Při nákupu nad 1.200 Kč si můžete vybrat ze 3 dárků: 20 g eko dezinfekce, eko regenerace nebo eko odstraňovače skvrn a pachů. A za nákup nad 1.500 Kč vás odměníme keramickým difuzérem zdarma.

Hodnocení obchodu

5,0 22 hodnocení
Přidat hodnocení
5
22x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MT Avatar autora | 8.7.2019
Děkuji :)
DI Avatar autora | 4.7.2019
Veľká spokojnosť s produktami aj s dodaním. Prvý krát ideme skúsiť kremelínu na odčervenie, tak som veľmi zvedavá ako to dopadne. Pár dní používame prípravok proti kliešťom a už máme sem tam len jedného, max. dvoch. Predtým som jej vybrala aj 5 za jeden deň. A pamlsky vraj chutia super! Potešil aj milý odkaz na krabici :)
JM Avatar autora | 28.6.2019
Zatím mám vyzkoušené pouze sérum proti bleskam a klíšťatům. Lezou po ní ale nejsou zakousle. A když se přeci jen zakousnou jdou vytáhnout zlehka.
A Avatar autora 28.6.2019
Krasny den, dekujeme za recenzi. Tělo Vašeho pejska reaguje rychle. To je dobře a je to i znak toho, že jste asi řešili chemii po méně. Tak za měsíc -dva to bude ještě lepší a už se ani nezakousnou a budou jenom maximálně lézt. Držím prsty a klidně volejte, nebo pište :) Katka
ZJ Avatar autora | 21.6.2019
Zdravé doplňky bez chemie :-)! Zatím jsme vyzkoušeli paroží - spokojenost, česnekové bonbony v kombinaci s repelentnim olejem do kozichu nam funguji proti klistatum skvele. Kremelinu a ostatni doplnky zatim zkousime :-) Diky.
A Avatar autora 21.6.2019
Zuzano, moc děkujeme za krásnou recenzi! Katka
DV Avatar autora | 15.6.2019
Super
A Avatar autora 21.6.2019
<3 děkujeme
HG Avatar autora | 12.6.2019
Vse sklvele, pouze dlouhe cekani na zasilku.
A Avatar autora 21.6.2019
To mi je lito, že to tak dopadlo, Vám se tam vsunul víkend a už je to o 2 dny plus. Nevadí, příště se polepšíme! Katka
KV Avatar autora | 5.6.2019
Bezvadne a rychle vyřešený nákup :-)
A Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme Katko za nákupy, již myslím třetí. Moc si toho vážíme! Katka
Avatar autora | 5.6.2019
obchod úplně super , rychlé dodání , milý vzkaz .Obchod velmi chválím , je vidět , že to dělají s láskou.Co se týká produktů , tak ty ještě nemůžu plně posoudit, zatím dáváme týden , nicméně na klouby Barušce chutná a po séru na blechy a klíšťata krásně voní.Blechy neměla a klíště zatím také ne :-).Doporučuji
A Avatar autora 21.6.2019
Juch! To se tak hezky čte. Mě to tak dojímá. Ano, všichni v naši práci máme vášeň, lásku. Děkujeme. Katka
JK Avatar autora | 3.6.2019
Jelení a dančí parohy - pro našeho ovčáka nejlepší varianta okusovací hračky, co dlouho vydrží, neštěpí se, nezapáchá a nezanechává mastné stopy. Doporučuji!
A Avatar autora 21.6.2019
To jsme rádi, že chutnají. U nás taky je to lahůdka :D Katka a pozdravuji Vašeho ovčáka chlupatého :D
Avatar autora | 3.6.2019
Doporučuji
A Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme za doporučení <3 Katka
ZP Avatar autora | 27.5.2019
Hezká vůně,,žádná nepříznivá reakce na kůži
A Avatar autora 21.6.2019
Jsem ráda, že vše v pořádku. Katka
HR Avatar autora | 24.5.2019
Luxusní eko bio prostě přírodní výrobky a nadšená majitelka která to dělá celým svým srdcem.. to je ta nejlepší kombinace aby vznikaly prvotřídní výrobky
A Avatar autora 21.6.2019
Děkuji Hani za recenzi <3
NG Avatar autora | 21.5.2019
Naprosto fantastické a navíc myslí ekologicky. :-) Doporučuju!
A Avatar autora 21.6.2019
Máme rádi vše živé i neživé v přírodě a taky patričnou úctu. Vše se vším souvisí a proto víme, že nebudeme používat žádnou chemii. Ani v úklidu, ani v léčení (když to není nutné) a aniv péči o sebe a své milé. Děkujeme Naďa za recenzi <3
FP Avatar autora | 20.5.2019
Pes voní skvělé, klíšťata má stále ve stejném počtu.
A Avatar autora 21.5.2019
Vydržte :D Sérum máte ještě jen týden, je potřeba dávat první měsíc denně a pak stačí 2x do týdne. První rok budete mít ještě klíšťata, ale další to bude lepší a lepší. I naše nová psice domů nosila pár ze začátku, teď ok. Ale nic, ani chemie není na 100%
CK Avatar autora | 20.5.2019
Milý přístup a výborné produkty :)
A Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme Colette! My jsme za Vás taky vděční! Katka
BK Avatar autora | 20.5.2019
Příjemný osobní přístup
A Avatar autora 21.6.2019
Všichni naši zákazníci jsou příjemní a my nemůžeme k Vám být jiní :D Jsem tak šťastná, že je to vzájemný soulad a spolupráce. Katka
MM Avatar autora | 23.4.2019
Líbí se mi filozofie firmy, k tomu individuální přístup, poděkování na balíčku a rychlé doručení. Paráda! :-)
A Avatar autora 21.6.2019
Jsem ráda, že poděkování potěšilo. Jsem moc za Vaše objednávky vděčná. Dékuji i za recenzi! Katka
VU Avatar autora | 19.4.2019
Vse v poradku, dekuji????
A Avatar autora 21.6.2019
I my děkujeme Věrko! Katka
JP Avatar autora | 17.4.2019
Vše v pořádku, doporučuji
A Avatar autora 21.6.2019
Děkujeme za doporučení <3 Katka
AR Avatar autora | 10.4.2019
Vše v pořádku. Jen na prodejně při vyzvednutí paní vůbec nic nevěděla.
A Avatar autora 10.4.2019
Děkujeme za reakci, již řeším s paní majitelkou Svobodne chůze, aby vše fungovalo ;) Katka

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 22

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.