Hodnocení obchodu

5,0 157 hodnocení
Přidat hodnocení
5
155x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KB Avatar autora Krista Bělohoubkova | 14.1.2021
Perfektní obchod přesně mě na míru. Eko a výběr co potřebuji mají. Díky
SJ Avatar autora Salon Jenny | 31.12.2020
Naprosto skvělý sortiment zboží, úžasná komunikace s majitelkou, perfektní a rychlé dodání! Vřele doporučuji!
Avatar autora Kateřina Šimáčková | 28.12.2020
Spokojená :) Vstřícné jednání, rychlé dodání, dáreček vždy velmi potěší
IF Avatar autora Ivana Frőhrová | 18.12.2020
Spokojená,rychlé dodání.
LJ Avatar autora Lucie Jirouškova | 18.12.2020
Výborné a rychlé. Vždy dobře poradí
P Avatar autora Pavlína | 18.12.2020
vstřícný shop, moc hezké jednání, rychlé dodání a rychlé odpovědi
K Avatar autora Kačka | 6.12.2020
Dodání zboží bez problémů. Spokojenost
K Avatar autora Katka | 3.12.2020
Dobrá komunikace, rychlé dodání, jsem spokojena.
J Avatar autora Jitka | 29.11.2020
jsem velice mile překvapena -vším-nákupem i příjemnou komunikací ráda zase nakoupím a vím ,že mi také poradí..
N Avatar autora NATURECA s.r.o. | 22.11.2020
Spokojenost, doporučujeme
ŠV Avatar autora Švecová Veronika | 21.11.2020
Opětovně jsem nakoupila a já i náš maxipes jsme spokojeni, jen na klíšťata nám olejíček nezabral ale jako vůně do kožichu a asi proti blechám super
Z Avatar autora Zuzana | 19.11.2020
Jako vždy jsem s objednávkou zde spokojená, vše OK :-)
ZK Avatar autora Zdeňka Kormošová | 16.11.2020
Spokojená
Š Avatar autora Šárka | 6.11.2020
Jsem naprosto nadšená. Výrobky vyzkoušeny, všechno funguje, bylinky zvířátkům překvapivě velmi chutnají, když jim je nesu do krmení, okamžitě se pouštějí do jídla. Jednání s obchodem naprosto úžasné. Jsou ochotní, laskaví a velice pružní. Opravdu doporučuji.
ZT Avatar autora Zuzana Turnovská | 5.11.2020
Spokojená, náš první nákup proběhl bez potíží, rychlé dodání i s dárečkem, doporučuji.
J Avatar autora Jitka | 30.10.2020
Spokojená
ZO Avatar autora Zuzana Opplová | 8.10.2020
Velice příjemný nákup, hlavně jsem nadšená, že můžu pejskům i kočičkám pořídit přírodní produkty bez chemie.
P Avatar autora Pavla | 5.10.2020
Doporučuji! Celká ochota poradit. Spolehlivé dodání.
B Avatar autora Bára J. | 2.10.2020
Velká spokojenost, doporučuji!!
HF Avatar autora Helena Falářová | 26.9.2020
Výborný

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 157

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.