Hodnocení obchodu

5,0 193 hodnocení
Přidat hodnocení
5
191x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Daniela | 12.4.2021
Paní Katka se vším ochotně poradí. Velmi příjemná komunikace. Produkt se zdá, že bude skvělý.
E Avatar autora Eliška | 11.4.2021
Nejlepší produkty, skvělá komunikace!
BZ Avatar autora Barbora Zahradová | 9.4.2021
Skvělý přístup, Bajazin na alergie nám pomohl do tří dnů. Po kortikoidech, ATB a spoustě chemie toto bylo jediné, co zabralo hned! :-)
K Avatar autora Katka | 9.4.2021
Veliká spokojenost! Paní Káťa se vším poradí a pomůže. Sestavila nám léčebný plán homeo spojený s bylinkami pro naší fenku Hovawarta. Moc děkuji za takovou možnost. Eshop je skvělý. Přeji Vám mnoho úspěchů ????
H Avatar autora Hana | 9.4.2021
Za me top, jsem moc spokojena, navic Katka vzdy dobre poradi. Jde videt, ze to co dela, dela s laskou. Preji hodne upechu do dalsich let
D Avatar autora Denisa | 6.4.2021
Velká spokojenost
D Avatar autora dagmar | 5.4.2021
rychlost,velká spokojenost
MU Avatar autora Marta Urbanová | 31.3.2021
Spokojenost, psovi opravdu nevadí, příjemně voní i lidem. Pokud jsme na něm našli klíště, bylo mrtvé. Měla jsem reklamaci a byla rychle vyřízena. Děkuji Urbanová
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 31.3.2021
To je tak hezké tohle číst.:) děkuji vám za recenzi i za trpělivost :) Katka
Avatar autora Martina Řepová | 29.3.2021
Rychlé vyřízení objednávky a dodání zásilky :)
M Avatar autora Markéta | 28.3.2021
Perfektní
IP Avatar autora Iveta Pavelková | 27.3.2021
Vše perfektní.
K Avatar autora Kamil | 27.3.2021
Skvělý obchod, výborné věci, pochoutky i jídlo pro psíka
VP Avatar autora Veronika Pospěchová | 26.3.2021
Vse super :)
LS Avatar autora Ludmila Synková | 26.3.2021
Doporučuju! :) vše z ecopets na jedničku! :)
SC Avatar autora Simona Chlumská | 25.3.2021
Rychlé vyřízení objednávky,předem i konzultace pomocí emailu,což je super když si nevíte rady.Zásilka přišla rychle a v pořádku. Spokojenost.
K Avatar autora kvetasa | 25.3.2021
Doporučuji, velká spokojenost
AR Avatar autora Adriana Remačová | 22.3.2021
Velká spokojenost.
VV Avatar autora Veronika Vencourová | 21.3.2021
Moc spokojeni❤️ :)
M Avatar autora Martina | 20.3.2021
Naprostá spokojenost jak s doručením, komunikací tak s produkty. Doporučuji:)
L Avatar autora Lucie | 18.3.2021
Rychlé dodání, vše OK.

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 193

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.