Při nákupu nad 1.200 Kč si můžete vybrat ze 3 dárků: 20 g eko dezinfekce, eko regenerace nebo eko odstraňovače skvrn a pachů. A za nákup nad 1.500 Kč vás odměníme keramickým difuzérem zdarma.

Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VJ Avatar autora Vojtina Jurečková | 17.1.2020
Mohu vřele doporučit, kéž by bylo více takových vstřícných obchodníků. Moc děkuji i za dáreček.
KF Avatar autora Kamila Fialova | 17.1.2020
Rychlé dodání, a příjemný vzkaz uvnitř, děkujeme ????????
Avatar autora Lenka Černá | 10.1.2020
Velmi příjemné jednání, děkuji ????
JH Avatar autora Jolana Halalová | 10.1.2020
Skvělá komunikace, spoluehlivost. Dokonce jsme dostali ručně psané přání do nového roku a dáreček v podobě vzorku
KF Avatar autora Kateřina Frýbertová | 19.12.2019
Úžasná a moc milá komunikace, spolehlivost.
IH Avatar autora Irena Harsányi | 12.12.2019
Jsem velmi spokojena a mohu obchod vřele doporučit.
JK Avatar autora Jana Kottová | 28.11.2019
Bezproblémový obchod.
AJ Avatar autora Aneta Jeřábková | 7.11.2019
Velmi milé a rychlé jednání. Jelení paroh jsem koupila své fence poprvé a myslím, že je nadmíru spokojená.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.11.2019
děkuji Anet za recenzi. Jsem ráda, že je fenka šťastná za hračku a okusovátko :) Katka
Avatar autora Pavlína Štefflová | 30.10.2019
Oceňuji rychlost a velmi milé jednání paní majitelky. Produkt pejskovi moc chutná.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.10.2019
děkuji velmi za krásná slova :) děkujeme všichni i za objednávku a podporu obchůdku <3
RD Avatar autora Radek Dáňa | 29.10.2019
……………...
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 30.10.2019
<3 <3 <3 děkuji za kladnou recenzi :D a celkem mě rozesmála, je to takové hezké od muže, já vím, že pro Váš svět jsou slová zbytečná :D děkujeme!
LH Avatar autora Lenka Hybnerova | 14.10.2019
Miska je krásná a praktická i pro placaté čumáčky :) doporučujeme. A pamlsek naší chlupaté kuličče taky moc chutnal :) děkujeme za pozornost
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Júúú to jsem ráda, že si pochutnala tlamička na mňamke. A jsem taky ráda, že se miska líbí. Krásné chvíle! Katka
JH Avatar autora Jana Halabrinová | 14.10.2019
Moc velká spokojenost. Svou práci dělají od srdce.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Děkujeme, ano děláme to hlavně srdcem. <3
BO Avatar autora Benta Oudiová | 5.10.2019
Na balíček od vás se vždy těším. Kvalitní výrobky, příjemně zabalené, ručně popsané. Je cítit, že vše je děláno srdcem. Vyzkoušíme určitě další produkty z nabídky obchodu. Naši psi i já jsme velmi spokojeni.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.10.2019
Děkujeme za pochvalu, ano moc nás to všechny baví a mě baví myslet na mazlíčky, když dárky pro ně balím do balíčků. Těším se i z Vaši radosti :D Katka
R Avatar autora Renata | 27.9.2019
Vše OK....
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.9.2019
To jsme rádi, diky Renato. Katka
Avatar autora Karolína Žaludová | 19.9.2019
Jsem s obchodem velmi spokojená, jak s rychlostí dodání tak i komunikaci. Využívání starých krabic je taky super a je tam vždy i pekný vzkaz
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.9.2019
Dekujeme Karolino za hezkou recenzi. A kdyby jste vedela kolik lidi se k zbirani krabic jiz pro nas obchudek zapojilo! To je uzasne, kolik lidi je nadsenych a tim i vic premysli nad vecma, ze neni nutno vyhazovat. Ale da se mnoho veci jeste hezky zužitkovat. Katka
AJ Avatar autora Adam Ježek | 29.8.2019
Rychle doručení a super produkty.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.8.2019
Děkujeme všichni! <3
ZS Avatar autora Zuzana Stehlíková | 28.8.2019
Spokojenost a krásně voni. Moc děkujeme.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 29.8.2019
I my děkujeme za podporu, objednávku a recenzi. Jsme rádi, že se líbí. Katka
JH Avatar autora Jana Halabrinová | 26.8.2019
Chtěla bych poděkovat za rychlé vyřízení objednávky,i za milý vzkaz napsaný na krabici.Bonbony Natureca u nás frčí všechny tři příchutě,miska je moc pěkná,bytelná,je vidět,že je to poctivá práce.U nás opravdu velká spokojenost.Jsem ráda,že jsem váš obchůdek našla a určitě objednám zas.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.8.2019
Krásný večer ❤️ Moc děkuji za tak krásne slova. Jsem ráda, že Vám miska udělala radost a že se líbí. Přeji si, aby jste byli s nama porad spokojeni.:) Katka
Avatar autora Veronika Špačková | 20.8.2019
Milá komunikace, skvělé dobroty pro chlupáče (obzvlášť bonbóny z ovčího tuku moc chutnaly) :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.8.2019
Jsem moc ráda, že jste spokojená a bonbónky chutnaly. A věřím, že misky se taky budou líbit :D Katka
MT Avatar autora Michaela Trčková | 8.7.2019
Děkuji :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 20.8.2019
I my děkujeme :)

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 41

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.