Při nákupu nad 1.200 Kč si můžete vybrat ze 3 dárků: 20 g eko dezinfekce, eko regenerace nebo eko odstraňovače skvrn a pachů. A za nákup nad 1.500 Kč vás odměníme keramickým difuzérem zdarma.

Hodnocení obchodu

5,0 125 hodnocení
Přidat hodnocení
5
123x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Markéta Blatná | 13.7.2020
Vše došlo rychle a v pořádku
JI Avatar autora Jana Indráčková | 11.7.2020
Naprostá spokojenost,kvalita,rychlost dodání,ochota.....1*
ŠH Avatar autora Šárka Hromádková | 27.6.2020
Rychlé dodání, kvalitní zboží. Pejskovi prášek pomohl na záněty ouška. Jsme moc spokojení!!
IL Avatar autora Ivana Latková | 22.6.2020
Vše bez problémů, rychlé dodání
EK Avatar autora Eva Komárková | 19.6.2020
Vše v pořádku, došlo to rychle i jsme dostali dáreček pro hafana. Děkujeme určitě objednáme někdy znova
ND Avatar autora Nikola Davidová | 19.6.2020
Krásně udělané stránky, přehledné. Opravdu rychlé dodání zboží. Zboží je kvalitní. V případě, že si nevíte rady paní Kačka vše vysvětlí a ochotně poradí. Můžeme jen doporučit! Nikde jinde už nekupujeme.
B Avatar autora Blanž | 17.6.2020
Přehledné stránky, rychlé dodání zboží. Doporučuji!
HK Avatar autora Hana Kučerová | 12.6.2020
Velka spokojenost, pokud si nevite rady, tak vam pani Kacka vse vysvetli, poradi. Levandulove kapky proti klistatum jsou top.
BN Avatar autora Blanka Navrátilová | 8.6.2020
Nefunguje..
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 8.6.2020
Hezký den, my fungujeme na 100 % :) Ale děkujeme za hodnocení. Katka
MS Avatar autora Martina Soukupová | 5.6.2020
Spokojenost
LC Avatar autora Lívia Chmelová | 1.6.2020
Vyborna spoluprace, rychle doruceni, uzasne vyrobky! :)
PK Avatar autora Peter Knutelský | 31.5.2020
Skvelé výrobky
SH Avatar autora Sabina Hohnova | 31.5.2020
Super přírodní produkty, pomáhají psisku od venkovní havětě (rozuměj klíšťat), za ovčí tuk by se pes utloukl, komunikace naprosto parádní, paní e snaží udělat, co je v jejich silách, aby vyhověla poptávce a vychází mi vstříc i co se doručování týče, za nás 1 s pěti *
LB Avatar autora Lucie Birke | 30.5.2020
Nádherně lesklá srst po koupání. V kombinaci s balzámem je to perfektní.
JL Avatar autora Jitka Lancová | 30.5.2020
Super obchod, rychlé dodání, výborná komunikace :)
RN Avatar autora Radka Novotná | 27.5.2020
PL Avatar autora Pavlína Lakomá | 26.5.2020
Rychlé dodání, doporučuji.
Avatar autora Nikola Řičánková | 25.5.2020
Spokojenost, rychlé dodání :-)
KT Avatar autora Květa Tysl | 23.5.2020
jsem spokojená,rychlé dodání,zatím máme jen krátce,tak zkoušíme - děkujeme
RJ Avatar autora Richterová Jana | 17.5.2020
Jsme moc spokejeni

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 125

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.