Hodnocení obchodu

5,0 274 hodnocení
Přidat hodnocení
5
272x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 30.11.2021
Děkujeme, za šetrné, krásné produkty pro celou kočičí rodinu????pomohlo a udělalo radost. Příjemná komunikace a spolehlivé dodání.
N Avatar autora Nikola N. | 29.11.2021
Rychlé doručení, kvalitní výrobky a pejska potěšila mňamka jako poděkování ❤️
M Avatar autora Marťa | 22.11.2021
Ráda doporučuji. Vše proběhlo absolutně bez problémů....i s malým dárečkem pro domácího mazlíka :-)
LS Avatar autora Ludmila Suchopárová | 18.11.2021
Byla jsem velmi spokojená. Sehnala jsem přesně to co jsem potřebovala.
LB Avatar autora Lýdia Bošková | 15.11.2021
Našla som tu presne to, čo som hľadala - produkty pre starostlivosť o psa bez zbytočnej chémie, ktoré naozaj fungujú. Zároveň komunikácia aj celkový dojem z eshopu je veľmi pozitívny :)
M Avatar autora Monika | 13.11.2021
Nakoupila jsem zde poprvé, zkouším nový šetrnější způsob odčervování svých koček bylinkami, uvidíme, jsou to stvoření nesmírně vybíravá a každá jinak. Jednání e-shopu velmi příjemné, můžu jen doporučit.
S Avatar autora Super | 8.11.2021
:-)
S Avatar autora Simba | 7.11.2021
Ecopets je proste kvalita, je to tá najlepšia voľba. Ecopets je láska a príroda. Dakujeme
M Avatar autora Majitel (Administrátor) 8.11.2021
Ďakujem za tak krásne slová...Všetky reakcie ma veľmi tešia, dnes mi prečítanie tejto správy od vás pohladilo dušu..Ďakujem
S Avatar autora Silvie | 4.11.2021
Velmi jsem ocenila rychlost odeslání objednávky. Moc děkuji!
EK Avatar autora Eva Knechtová | 1.11.2021
Nakupuji často a jsem nesmírně spokojená jak s výrobky, tak s obchodem. Naše ohařky děkují za suchary :-)
A Avatar autora Alena | 1.11.2021
Zajímavé zboží. S nákupem jsem velice spokojená. Určitě zase nakoupím. Děkuji za dáreček pro pejska.
ZV Avatar autora Zdenka Vlasáková | 30.10.2021
Milý a spolehlivý obchod, oba naši pejsci děkují za dárečky!
JG Avatar autora Jana Ganobjaková | 26.10.2021
Vše jak to má být
Š Avatar autora Šárka | 25.10.2021
Vstřícnost a profesionalita obchodu, děkuji.
I Avatar autora Irena | 25.10.2021
Naprostá spokojenost
JD Avatar autora Jana Dvořáková | 14.10.2021
Vše v pořádku, skvělá domluva.
Í Avatar autora Ív | 11.10.2021
Jednání skvělé, rychlé dodání a velmi milý dáreček, který naší fenku, velmi potěšil ???? Ale i mě. Určitě doporučuji.
L Avatar autora le. | 4.10.2021
Skvělé
C Avatar autora Chromiak | 13.9.2021
Mnohokrat dekuji za vzdy vstricne jednani a bajecnou komunikaci. Vse skvele, mnohokrat dekuji a preji hodne stesti…
B Avatar autora Beata | 6.9.2021
Perfektní přístup

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 274

Používáme soubory cookie. Dalším procházením e-shopu proti tomu nic nenamítáte.