Hmyzí hyperalergenní kuličky pro psy i kočky

Kód: 1485/100 1485/250 Zvolte variantu
Tip Pro alergiky Ekologické
Značka: FUNKY DOG
110 Kč 249 Kč od 110 Kč
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Zdravé pamlsky s vysokým obsahem kvalitního proteinu. Až 35 % tvoří proteín z larev bránenky, který je taky jediným živočišním proteínem v pamlskách. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hmyzí hyperalergenní kuličky pro psy i kočičky

 

Pamlsky jsou vhodné pro pejsky (i kočky) s citlivým zažívaním, s trávicími problémy a potravinovými alergiemi.

 

    • pamlsky bohaté na proteín, železo, vápník a vitamín B12
    • hypoalergénní - bez lepku a bez obilovin
    • bez chemických přísad
    • vysoko výživné a vyrobené s ohledem na životní prostředí jako náhrada masového proteínu
    • průměr pamlsku 1-1,2 cm, vhodný jako tréninkový pamlsek 
    • vhodné pro psy i kočky
    • obsahují sladkovodní sinici Chlorelu - je bohatá na probiotika, má antioxidantní účinky, přispívá k normálnímu trávení a funkčnosti jater, k přečištění organismu a přirozené obrany schopnosti 
    • obsahují hnědou mořskou řasu Kelpu - působí proti zubnímu kameni, zabraňuje vzniku plaku v ústech

Larvy jsou pěstované v laboratóriích v Poľsku a jsou krmeny bio odpadem. Na hmyzí proteín (na rozdíl od živočíšního) se proto spotřebuje minimum půdy, minimum vody a nepoužívají se žádné antibiotika! Pamlsky jsou následně vyrobené přímo pro FUNKY DOG v České republice.

Složení:

hmyzí protein - moučka, hmyzí mleté maso z larev bránenky, mikrobiální proteín, pivovarské kvasnice, ryžová mouka, pohanková mouka, hnědá mořská řasa Kelpa, sladkovodní sinice Chlorella

Výživové hodnoty:

bílkoviny 35 %, hrubý tuk 4,6 %, vláknina 4,7 %, popel 8,5 %, vlhkost 18 %, škrob 16 %, vápník 1,5 %, fosfor 1,3 %, NaCl 0,06 %, jód 10,2 mg.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky pro psy a kočky
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: