O'Canis - Pštros se sladkými bramborami ve skle

 

Masová konzerva bez obilovin pro všechna plemena a věkové kategorie psů.

Dostupnost Skladem (1 ks)
129 Kč
   
Kód produktu 995
Značka O'Canis
Kategorie Konzervy pro alergické psy
Záruka 2 roky
 

Kachní maso ve skle

"O'Canis ručně plněná konzerva."

Tahle další eko konzerva v naší nabídce je luxusní, bez obilovin (Grain Free) a nabízí čerstvé, čisté přírodní ingredience nejvyššího standardu kvality s jemnou konzistencí jako zdravou pochoutku, které neodolá žádný pes.(a ani kočička)

Tato vysoce kvalitní konzerva je ideální dobrota pro každého psího znalce. Obsahem 100% čerstvého kachního masa pouze ze svaloviny ve vlastní šťávě, bez chemických přísad a želatiny navíc doplněné ovocem a zeleninou, přirozeně obohatí vitamínovou a minerální rovnováhu vašeho psa.

Hotové krmivo v znovu uzavíratelné elegantní sklenici je snadný a zdravý doplněk ke zpestření krmení.

Tradiční Kachna ve skle je vynikající alternativou BARFu a také ideální jako Paleo dieta pro vašeho čtyřnohého přítele.

Složení:

kachní maso (svalovina) 50 %; masový a zeleninový vývar 43,7 %; čerstvá mrkev 3,3 %; meruňky 1,5 %; dýňová semena 1,5 %

 

Deklarované jakostní znaky:

hrubý protein 16 %, hrubé oleje a tuky 4,8 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 0,61 %, vlhkost 77,3 %, fosfor 0,2 %, vápník 0,51 %

 

Skladování, uchovávání, trvanlivost:

Sklenici skladujte při pokojové teplotě do 22°C. Po otevření je potřeba uchovávat v chladu do 6°C a spotřebovat do 2 dnů.

Minimální doba trvanlivosti je 24 měsíců od data výroby viz obal.

 

Podobné produkty

     
  • Kozí maso ve vlastní šťávě pro pejsky a kočičky, Ecopets Tip Pro alergiky Kód: 273/400
    Kozí maso ve vlastní šťávě
    Skladem (4 ks)

    Kozí maso ve vlastní šťávě je vynikající mono konzerva nejen na cesty. Zdravé maso pro psy a kočky můžete přidat i ke granulím, nebo když zapomenete vyndat BARF z mrazáku. Vhodné i pro alergiky!


    od 65 Kč
    Značka: Bohemia Pet Food
Obsah 300 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: